Linkgua Semantic
per a editors i distribuïdors

LKS és un widget de recomanació, destinat a enriquir les teves publicacions en línia i ha proporcionar informació estratègica sobre com els lectors interactuen amb elles

Veure un exemple d’ús

PRESENTACIÓ

LKS analitza les paraules clau esmentades en el teu catàleg en línia, en els teus ebooks i en els blocs dels teus autors i genera un univers d’enllaços intel·ligents, actualitzats a temps real, desplegat al teu contingut digital

En el teu catàleg en línia

LKS genera una xarxa de referències creuades dins dels teus continguts i classifica i ordena informació estratègica relacionada amb els teus interessos, el teu catàleg en línia, i els teus llibres digitals.

A les pàgines webs que tu triïs

El nostre widget funciona de manera similar a Taboola i Outbrain, i permet que decideixis amb què webs vols estar connectat. Pots, per exemple, connectar en un entorn únic els blocs dels teus autors, i els vídeos relacionats amb el teu catàleg.

En els teus llibres digitals

LKS connecta entre si la informació dels teus llibres digitals basant-se en el seu significat, els teus interessos i les relacions lògiques entre ells, permetent generar edicions multimèdia de forma fàcil i intuïtiva.

UTILITAT

Amb LKS les teves publicacions digitals es tornen intel·ligents

plenes de relacions significatives i organitzades en un entorn únic

Els teus lectors tenen al seu abast totes aquelles pàgines que milloren la teva experiència de marca, sense que hagis de ocupar-te de generar manualment enllaços amb continguts relacionats

A temps real

LKS vincula els teus temes d’interès amb informació sempre actualitzada a temps real, provinent de fonts elegides per tu.

Engagement

La informació multimèdia recomanada per LKS genera més temps d’estada a les teves continguts.

Analítiques

Les eines actuals d’anàlisi et diuen a quines pàgines tens més trànsit, però no et permeten conèixer les paraules clau que criden més l’atenció dels teus lectors. LKS identifica quines paraules clau interessen més als teus lectors. Això és essencial per establir una estratègia de posicionament de marca fundada en la comprensió més profunda de com actuen els teus lectors i de quins són els seus interessos.

Multimedia

El teu catàleg no és només una sèrie de llibres ordenats per categories, és, a més, la suma de milers de cites, llocs, persones, pel·lícules i música, que els teus lectors poden descobrir amb LKS.

Monetització

LKS et permet construir ginys que generin nous canals de venda, posant els teus productes a l’abast dels lectors en les pàgines dels teus autors i col·laboradors. També pots sindicar i vendre productes relacionats amb el teu catàleg, elegits per tu per rebre ingressos per noves vies.

Veure un exemple d’ús

Demana una demo gratuïta: info@linkgua.com